Hoppa till huvudinnehållet

Rekordlågt rörligt elpris!

2015-08-11

Det rörliga elpriset är nu det lägsta sedan millennieskiftet! Det som främst påverkar det rörliga elpriset just nu är att det denna sommar regnat mer än normalt och gör att tillgången på vattenkraft är mycket god för närvarande.

Rörligt prova på 3 månader innebär att du som är ny kund eller har en ny anläggning får prova oss i tre månader med el till inköpspris! Detta elavtal har varken påslag eller årsavgift och har ett rörligt pris som grund. Är du nöjd med oss så behöver du inte göra någonting, efter tre månader övergår avtalet till ett rörligt pris med 4,0 öre/kWh i påslag och en årsavgift på 330 kronor. Du har självklart även möjlighet att ta kontakt med oss för att välja en annan typ av avtalsform.

Ett rörligt pris följer upp- och nedgångarna på den nordiska elbörsen Nord Pool och du får ett nytt pris varje månad. Historiskt sett har det rörliga priset varit lägre, men det kan variera från månad till månad. Avtalet löper på tillsvidare med en uppsägningstid på innevarande månad + en kalendermånad.

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Få en överblick av din statistik och se dina fakturor. Du loggar in enkelt och smidigt med bank-ID.

Logga in