Hoppa till huvudinnehållet

Förlängt medlemskap i Prisdialogen

2015-10-09

Prisdialogens styrelse har den 7 oktober beviljat förlängt medlemskap i Prisdialogen till Sundsvall Energi AB för fjärrvärmenätet i Sundsvall.

Det är för tredje året i rad som vi beviljas medlemskap i samband med den prisdialog vi för tillsammans med ett antal representanter från våra större kundgrupper. Medlemskapet gäller från och med idag för kalenderåret 2016. Prisändringsmodellen och samrådsprotokollet kommer att läggas ut på Prisdialogens hemsida under fliken medlemmar under nästa vecka.

www.prisdialogen.se/medlemmar

 

Prisdialogen är ett branschsamarbete för prövning av prisändring på fjärrvärme. Modellen har tagits fram av Riksbyggen, SABO Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag och Svensk Fjärrvärme. Syftet är att stärka kundens ställning, att åstadkomma en rimlig, förutsägbar och stabil prisändring på fjärrvärme samt att bidra till ett ökat förtroende för fjärrvärmeleverantörernas prissättning.

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Få en överblick av din statistik och se dina fakturor. Du loggar in enkelt och smidigt med bank-ID.

Logga in