Sundsvall Energi går in som stolt huvudsponsor till Kubenbadet

2017-06-22

Sundsvall Energi har beslutat att sponsra intresseföreningen Kubenbadet. Avtalet avser ett sponsringsbelopp på 80 000 kr.

– Vi har fram till sista stund varit osäkra på om vi kunnat öppna badet i år. Tack vare att Sundsvall Energi tillsammans med andra aktörer valt att upprätta ett sponsorskap kan vi hålla Kubenbadet öppet i år – det känns helt fantastiskt, säger Hasse Antonsson, ordförande i Kubenbadets intresseförening.

Den nystartade intresseföreningen Kubenbadet har haft som målsättning att öppna badet redan 1 juli i år. Med anledningen av den snäva tidsplanen har arbetet varit intensivt de sista dagarna för att lyckas.

– Kubenbadet är en uppskattad mötesplats för många. För mig känns det viktigt att det finns platser för lek, motion och möten med andra människor tillgängligt för oss Sundsvallsbor. Genom att Kubenbadet hålls öppet får fler barn möjlighet till en aktiv sommar med bad och lek och jag är väldigt glad över att vi kan bidra till det, säger Arianne Sundman, styrelseordförande för Sundsvall Energi.

Sponsringsinsatserna ska syfta till att stärka varumärket genom att synas i sammanhang som förknippas med
Sundsvall Energis lokala engagemang.

– Vår sponsring bygger på samarbetsavtal där motprestation tydligt ska framgå. Sponsring ska inte förväxlas med välgörenhet. Föreningarna sprider mycket energi och vi är stolt sponsor av flera fina föreningar och arrangemang i Sundsvallsområdet. Det här är ett samarbete med bara vinnare, säger Marcus Hedman, marknadschef vid Sundsvall Energi.

Var miljömedveten

Vill du värna extra om miljön? Teckna elavtal med bra miljöval!

Bra Miljöval

Föreningsliv

Vi är stolta över att kunna bidra till att utveckla regionen samtidigt som vi stöttar föreningslivet inom idrott och kultur.

Läs mer