Hoppa till huvudinnehållet

Beställ ladda-hemmabox

Beställ ladda-hemmabox

OBS! Tekniska problem gör för närvarande felaktiga priser visas för Keba. Det är dessa priser som gäller: * Smart laddbox 3,7-11 kW med fast kabel. Pris inkl. standardinstallation: 19 900 kr * Smart laddbox 3,7-22 kW med uttag. Pris inkl. standardinstallation: 18 900 kr Välj den produkt du vill beställa i formuläret nedan. Samtliga priser är angivna inklusive moms. Frakt ingår. Standardinstallation inom fyra veckor från beställning.
  • Du kan läsa mer om effekt på huvudsäkring och effekt på installation i vår FAQ
  • För att gå vidare med din installation, behöver du bekräfta nedanstående fyra punkter genom att bocka i dem. I standardinstallationen ingår upp till 10 meters kabeldragning mellan elcentralen och laddboxens placering. En håltagning i trä/gips/betong/leca ingår. Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, t ex grävning för kabel, faktureras dig som kund enligt gällande prislista. Vill du ha mer information, läs mer här.
    När du installerar en laddbox kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjas och betalas från och med 1 januari 2021. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut. Du får avdraget direkt på fakturan. Läs mer på sidan skatteavdrag för elbilsladdning.
    Skattereduktionen för installation av laddutrustning är 50 % av kostnaden för laddbox och installation. Dock högst 50 000 kr per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort. För att kunna få skattereduktionen måste köparens personnummer stå som ägare till angiven fastighet. Skulle det vara så att du av någon anledning inte har rätt till att göra avdraget kommer du att få en kompletterande faktura på resterande belopp.
  • Fastighetsbeteckning är namnet på en fastighet. Du kan logga in på Lantmäteriets gratistjänst och hitta denna. Det krävs e-legitimation eller bank-ID.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Få en överblick av din statistik och se dina fakturor. Du loggar in enkelt och smidigt med bank-ID.

Logga in