Energichansen

Var med och tävla med din förening!

Placering Bidrag Antal röster Pris
{{ contrib.placement }}. {{ contrib.votes }} {{ contrib.price }}

Röstningen för Energichansen 2021 är nu avslutad!

Grattis till alla föreningar som varit med och tävlat.
Och ett stort grattis till årets vinnare som blev ”Sundsvall Mosquitoes Baseboll och Softboll”.

Nedan presenteras juryns val för 2021!

Juryns valstars

Juryns val: 10 000 kr

Vuxna på stan-Sundsvall

Föreningen Vuxna på stan Sundsvall

Juryns valstars

Juryns val: 5 000 kr

Sundsvalls Friidrott

Sundsvalls Friidrott Glädje och Gemenskap!

Juryns valstars

Juryns val: 5 000 kr

Hassels framtid

En landsbygd i rörelse

Vad är juryns val? Juryns Val ger juryn rätt att fördela 20 000 kronor  till tre bidrag bland de bidrag som inte tog sig till final.

Vinnare

Sundsvalls Fältrittklubb

Alla kan behöva en sadel

Vi har behov av sponsring för utrustning till våra hästar. Varje häst behöver en sadel som är individuellt anpassad för denne visst går det att rida utan men det kan ibland bli lite vingligt för både liten som stor. En sadel är en stor investering för klubben då prislappen är stor det vore guld värt att få ett bidrag på vägen.

Sundsvalls Stadsrevy

Kulsprutor och Skrattsalvor

Vi flyttade till en lokal där vi kan ha rep och förvaring av rekvisita och kläder. Vi behöver ett piano vid rep, den vi har nu är ett lån. Vi behöver skåp och hyllor för förvaring av kläder och rekvisita, samt internetuppkoppling. Ingen föreställning förra året, alltså utgifter men inga inkomster. Vi behöver medel för att producera en revy i högsta klass. Vill inte göra avkall på kvalitén.

Judo Club Sundsvall

Judo för alla!

JudoClub Sundsvall har sedan länge en värdegrund som bygger på temat"Judo för alla". Vi vill nu satsa extra på A-judo (anpassad judo) som är en grupp för personer med funktionsnedsättningar . Vi behöver köpa lättare kastdockor och utbilda tränare genom bl a studieresor till klubbar som kommit längre med A-Judogrupper. Vårt mål är att kunna arrangera en tävling för A-Judo deltagare!

Sundsvalls OK

Gör Hittaut 2022 möjligt

Vi behöver stöd för att producera nya kartor och för inköp av material så att det blir ett Hittaut även 2022!
Hjälp oss att fortsätta driva detta populära friskvårdsprojekt som vänder sig till alla och är helt gratis. 2021 har 5000 medelpadingar med hjälp av karta eller app tagit sig ut i naturen för att tillsammans orientera sig till 230 000 checkpoints och avverka 446 000 km.

Sundsvall Demolition Rollers

Roller Derby-turnering i Sundsvall!

Sundsvall Demolition Rollers är i stort behöv av stöd för att under våren -22 kunna genomföra vår kommande Roller Derby-turnering på hemmaplan. Att arrangera match är dyrt då vår komplexa sport kräver inte mindre än sju rullande domare och ytterligare ett tiotal personer som sköter poängräkning och tidtagning. Dessa personer måste vi alltid rekrytera från föreningar från andra städer.

Njurunda Ryttareförening

Säkerhetsväst

Vi erbjuder våra elever att låna utrustning, som säkerhetsväst. Ridsport är en dyr sport och därför har vi både västar och hjälmar att låna för de som inte har möjlighet att köpa själv. I dagsläget har vi utslitna västar och är i behov att köpa in "nya", så barn, ungdomar och vuxna skall kännaatt de är trygga när det sätter sig på en ponny/häst.

Sundsvalls Mosquitoes

Sundsvall Mosquitoes Baseboll och Softboll

Efter en härlig dag på baseboll- och softbollplanerna behövs möjligheten att duscha av sig allt grus/damm. Om vi i Mosquitoes vinner kommer pengarna att användas till att färdigställa våra omklädningsrum och hygienutrymmen.

Föreningen Soul Rebels Sundsvall

Hiphopgruppen Soul Rebels Dance Crew

Vi tävlar nationellt och internationellt och har behov av sponsring till resor, anmälningsavgifter, kläder och lokalhyror. Detta år har vi blivit uttagna till svenska landslaget för att representera Sverige på Hiphop VM i Slovenien. Vår verksamhet är inte statligt subventionerad vi behöver all stöttning vi kan få. Med er hjälp kan vi fortsätta att dansa, sprida energi och glädje.

Bergsåkers Badmintonklubb

Mer badminton för alla

Vårt behov är att fortsättas att utvecklas som förening och erbjuda alla som vill att spela badminton. För att göra det möjligt behöver vi köpa några sportrullstolar till vår parabadmintonverksamet. Dessutom skulle vi också behöva köpa en bollmatningsautomat för att förenkla och förbättra träningen för alla våra barn och ungdomar.

Tynderö IK

Skidglädje för mer Skicrossbanor i Tynderö IK

Vinner Tynderö IK kommer priset gå till barnens önskan- Att fylla skidstadion i Söråker med rörelseglädje!
Barnen önskar sig hinderbanor i snö= skicrossbanor. De drömmer om att åka genom tunnlar, över pucklar, runt roliga figurer & över hopp- helt enkelt ett skidaktivitetsområde som bjuder in till rörelseglädje och spontanidrott hos stora & små.