Fjärrvärme ger dig en jämn värme och obegränsat med varmvatten

En värdefull investering

Intresseanmälan

Med fjärrvärme får du en jämn och behaglig temperatur inomhus. Företag, fastigheter och bostäder som ansluter sig till det lokala fjärrvärmenätet får inte bara en trygg leverantör med hög driftsäkerhet till ett stabilt pris. Med fjärrvärme från Sundsvall Energi är man även en viktig del i kretsloppstänket och bidrar till en hållbar stadsutveckling i Sundsvall.

Fjärrvärme är energi som återvunnits från avfall plus spillvärme från industrier i kommunen. Det innebär att fjärrvärmen minskar avfallshögarna samtidigt som den bidrar till energiåtervinning. Fördelarna med fjärrvärme är både miljömässiga och ekonomiska, ett miljöklokt alternativ!

Kontakta oss för att veta mer om dina möjligheter!

100% återvunnen energi

Har ditt företag hårda miljökrav eller vill ni värna lite extra för miljön? Välj då vår tillvalsprodukt 100% återvunnen energi!

Läs mer

Driftsäker fjärrvärme

Fjärrvärme är ett miljövänligt uppvärmningsalternativ som är både tryggt, driftsäkert och prisvärt.

Läs mer om fjärrvärme

Priser och avtal

Här hittar du aktuella prislistor och prisavtal för våra samtliga fjärrvärmenät. Priserna på respektive nät skiljer då vi kan tillvarata spillvärme från industrierna samt att vi har större och därmed mer effektiva anläggningar på huvudnätet i Sundsvall.

Läs mer

Intresseanmälan fjärrvärme

Allt fler fastighetsägare i Sundsvall väljer fjärrvärme. Är du intresserad av fjärrvärme? Vi gör en individuell bedömning utifrån fastighetens läge och värmebehov. Lämna din intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Lämna en intresseanmälan