Hoppa till huvudinnehållet

Energirådgivning

Det finns många sätt att spara pengar och energi! Vi hjälper dig gärna att se över din fastighet för att optimera drift och energianvändning. Ta kontakt med någon av våra företagsäljare så hjälper vi dig.

Några allmänna tips kommer här nedanför:

Sänk värmen i tomma lokaler
Kontrollera drifttiderna på ventilationsanläggningarna så att de inte går på tider när det är tomt i lokalerna. Kontrollera också att ni inte har för höga luftflöden i lokalerna.

Moderna styr- och reglersystem ökar komforten och minskar energianvändningen
Fjärrvärmecentralen är en bekymmersfri installation. Därför är det lätt att bli bortskämd med det faktum att den alltid fungerar. Växlaren fungerar ofta utmärkt i 20-30 år och reglerutrustningen fungerar vanligtvis i 10-15 år. Uppdatera gärna din anläggning genom att montera ny reglerutrustning. Det gör att värmen förblir jämn och lättskött till en fortsatt låg driftkostnad.

Är reglerventilen i rätt storlek?
Äldre kundcentraler för fjärrvärme har ofta alltför stor dimension på reglerventilerna. Fastighetens användning kan även ha förändrats under åren. Samtidigt har ventilen utsatts för slitage under årens lopp. Detta resulterar i en sämre möjlighet till reglering av energibehovet till fastigheten. Ni är välkomna att kontakta oss så beräknar vi era reglerventiler till korrekt storlek. Resultatet ger en bättre komfort och en lägre driftkostnad.

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Få en överblick av din statistik och se dina fakturor. Du loggar in enkelt och smidigt med bank-ID.

Logga in