Hoppa till huvudinnehållet

Garo GLB+ laddbox med lastbalansering

Komplett laddbox för trefasladdning som innehåller de funktioner som oftast efterfrågas hos en hemmaladdare. Laddaren är skyddad mot DC-felströmmar och installeras med dynamisk lastbalansering mot huvudsäkring. Typ 2-uttaget gör att laddboxen kan användas av alla laddbara bilar.

Lastbalansering reducerar automatiskt din bils laddström och minimerar risken att huvudsäkringen löser ut. I vårt paket ingår installation av en energimätare i din elcentral för aktivering av dynamisk lastbalansering. Laddboxen har kapacitet att att ladda din bil upp till 11 mil/h (3-fas 32A), men kan begränsas till lägre laddström utifrån tillgänglig kapacitet.

Laddboxarna nedan är berättigade till skattereduktion för grön teknik **

Standardinstallation inom fyra veckor från beställning.

Garo GLB+ med uttag och lastbalansering

Pris inkl. standardinstallation och dynamisk lastbalansering: 23 990 kr (11 995 kr efter skattereduktion). Priserna är inklusive moms.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garo GLB+ med fast kabel och lastbalansering

Pris inkl. standardinstallation och dynamisk lastbalansering: 24 990 kr (12 495 kr efter skattereduktion). Priserna är inklusive moms.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________

Produktspecifikation Garo GLB+

 • Antal faser: 3
 • Ställbar effekt från 3,7 till 22 kW*
 • Lastbalansering mot fastighet
 • Höjd: 422 mm, bredd: 205 mm, djup 124 mm Vikt: Ca 3 kg
 • Kapslingsklass: IP44
 • Slagtålighet: IK08
 • CE-godkänd
 • Garanti: 24 månader
 • Uttag/kabel: Typ 2 uttag
 • Uppkoppling: 4G
 • Observera: Alla elektriska installationer skall utföras av en behörig elektriker

Vid köp av en laddbox ingår installation och 24 månaders uppkoppling, då är laddboxen är uppkopplad mot Mer’s system vilket säkerställer att laddboxen är uppdaterad med den senaste mjukvaran så att bilen alltid kan laddas. Uppkopplingen ger dig även förbrukningsstatisk. Uppkopplingen förutsätter GSM-mottagning på installationsplatsen. Kapslingsklass IP54 gör att laddboxen kan monteras såväl inomhus i garage/carport, som utomhus direkt på husfasaden.

Vill du fortsätta att ha din laddbox uppkopplad för att kunna ta del av förbrukningsstatistik och mjukvaruuppdateringar efter 24 månader kan du välja att förlänga tjänsten med Mer, mot en kostnad på för närvarande 29 kr/månad. Gör du inget, kommer tjänsten att upphöra när dina 24 månader har avlöpt. Du kommer att kunna ladda bilen som vanligt via laddboxen, även om den inte är uppkopplad mot Mer.

* I vår standardinstallation ingår det att din laddbox från oss installeras på 16 A tre faser, vilket ger en maxeffekt på 11 kW. Det är alltid bilen som begränsar hur många kW den kan ta emot från laddboxen. Effekten regleras efter hur många faser som bilen kan ladda med, vilket innebär 1-fas laddning 3,7 kWh och 3-fas laddning 11 kWh. För att få ut en effekt på 22 kW behöver laddboxen att installeras på 32 A tre faser.

Önskar du att få laddboxen installerad på en högre effekt, tillkommer en kostnad för detta. Ska installationen utföras på annan effekt än 16 A, är det viktigt att du förmedlar detta till oss vid beställning.

** Du kan läsa mer på sidan skatteavdrag för elbilsladdning.

 

 

 

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Få en överblick av din statistik och se dina fakturor. Du loggar in enkelt och smidigt med bank-ID.

Logga in