Hoppa till huvudinnehållet

Jury

Anna-Karin Kammerling (idrott)
Anna-Karin Kammerling är en svensk före detta simmare som vunnit medaljer i alla fem stora internationella simmästerskap (OS, VM-långbana, EM-långbana, VM-kortbana och EM-kortbana). Under karriären hade Kammerling världsrekordet på 50 meter fjärilsim så mycket som sju gånger.

– Energichansen är ett fantastiskt initiativ där man värnar om utvecklingen i regionen med fokus på föreningslivet. Jag tycker det är en spännande form av samarbete/sponsring som Energichansen står för där man uppmuntrar till kreativitet och engagerar många människor. Föreningslivet spelar en enormt viktig roll i vårt samhälle och sponsring och nya samarbetsformer är en förutsättning för dess fortsatta utveckling.

 

 

Elisabeth Leidinge (idrott)
Elisabeth Leidinge är en svensk fotbollstränare och före detta fotbollsspelare. Som aktiv spelare gjorde hon 112 landskamper som målvakt. Elisabeths ledaregenskaper och stora sportkunskaper samt hennes bakgrund som lagspelare gör henne till en perfekt jurymedlem. Sponsring handlar i mångt och mycket om att bidra till en sammansvetsad grupp där alla medlemmar ges lika förutsättningar att lyckas med sina mål.

– Energichansen är ett intressant sätt att få folk att tänka igenom på vilka möjligheter föreningar har att söka sponsring. Dessutom är det ett unikt tillfälle för de som går vidare till final att marknadsföra sin verksamhet, säger Elisabeth. Dessutom tycker jag det är en bra idé för Sundsvall med omnejd. Det vi satsar i Sundsvall Energi går ju tillbaka till oss som bor här! Sponsring är viktigt för många klubbar och föreningar för att överleva. Hur mycket ideellt arbete vi än lägger ner så behövs pengar alltid för att utveckla föreningar och utbilda ledare. Det kan i praktiken innebära att man inte behöver ta ut höga medlemsavgifter vilket ger fler möjlighet att delta.

 

Tommy Naurin (idrott)
Tommy Naurin är en före detta fotbollsspelare och kommer senast från GIF Sundsvall där han varit målvakt i flertalet år. Med både hjärtat, händerna och fötterna kvar i regionen och fotbollsklubben är han numera lagledare och målvaktsinstruktör för GIF Sundsvall. Tommy har bland annat 18 års erfarenhet från elitfotboll i flertalet svenska klubbar samt ett par hundra matcher med Giffarna. Med sin gedigna erfarenhet inom föreningsliv och idrott har Tommy mycket att bidra med som jurymedlem för Energichansen.

– Jag vill tacka för förtroendet att få medverka i juryn för Energichansen, och på så vis få möjligheten att bidra till arbetet med utvecklingen av regionens härliga föreningsliv. Eftersom jag större delen av mitt liv varit engagerad i idrottsföreningar på ett eller annat sätt så vet jag hur viktigt det är med både engagemang och ekonomi för att få en idrottsverksamhet att fungera väl. Därför värmer det extra mycket att få vara en del av Energichansen.

 

Hansi Fellbrink (musik)
Hansi Fellbrink är basist i Sundsvallsbandet Roulette, är utbildad musikproducent och jobbar idag som projektledare på Boxroom Productions som producerar film/musik. Han har bott och arbetat hela sitt liv i Sundsvall.

– Jag tycker Sundsvall Energi verkligen ska ha cred för att dom hjälper föreningar förverkliga sina drömmar med sponsring via Energichansen. Alla som har jobbat inom klubbar och föreningar vet hur svårt det är att få det ekonomiskt att gå ihop, men tack vare samarbetsformer som denna kan föreningar leva vidare och jag är stolt att få vara med i juryarbetet.

 

 

Kristina Svensson (Administrativ chef, Sundsvall Energi)
– Jag tycker att det känns mycket givande att vara med och förverkliga föreningars drömmar. Sponsring är otroligt viktigt för föreningslivet. Vi vill genom Energichansen låta allmänheten vara med och påverka utvecklingen i regionen. Av den anledningen låter vi nu folkets röster vara med och bestämma hur en del av vår redan avsatta sponsringsbudget ska fördelas.

 

 

 

 

Anders Jonsson (VD, Sundsvall Energi)
– Energichansen är ett initiativ från Sundsvall Energi för att främja lokal drivkraft och utveckling i regionen. Vi vill med Energichansen öka förståelsen för att vi gör detta tillsammans – tillsammans med kunderna, tillsammans med organisationerna och föreningarna vi sponsrar och tillsammans med företagets medarbetare – tillsammans med och för Sundsvall!

 

 

 

 

 

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Under Mina Sidor kan du använda e-tjänster, se dina avtal och anläggningar och få full kontroll på din förbrukning och dina fakturor. Även du som ej tidigare varit kund kan logga in för att teckna nytt avtal.

Logga in