Jury

Anna-Karin Kammerling (idrott)
Anna-Karin Kammerling är en svensk före detta simmare som vunnit medaljer i alla fem stora internationella simmästerskap (OS, VM-långbana, EM-långbana, VM-kortbana och EM-kortbana). Under karriären hade Kammerling världsrekordet på 50 meter fjärilsim så mycket som sju gånger.

– Energichansen är ett fantastiskt initiativ där man värnar om utvecklingen i regionen med fokus på föreningslivet. Jag tycker det är en spännande form av samarbete/sponsring som Energichansen står för där man uppmuntrar till kreativitet och engagerar många människor. Föreningslivet spelar en enormt viktigt roll i vårt samhälle och sponsring och nya samarbetsformer är en förutsättning för dess fortsatta utveckling.

 

Christian Beijer (konst)
Christian är vår representant inom konst. Han är konstnär, född och bosatt i Sundsvall. I början av sin karriär arbetade han som kläddesigner, men övergick sedan till måleriet där han brukar kategoriseras som popkonstnär. Christian är en lokal profil som lämnat avtryck på många av våra Sundsvallsverk.

– Eftersom kultur är så viktig för oss människor, men själva kulturutövarna oftast har det väldigt svårt att få det att gå runt eller satsa på projekt, så tycker jag att det är toppen att företag och organisationer kan gå in och hjälpa till. Därför att jag tycker att det är spännande att få vara med och se hur det här utvecklas, och för att få vara delaktig i att ge glädje, säger Christian.

 

 

Elisabeth Leidinge (idrott)
Elisabeth Leidinge är en svensk fotbollstränare och före detta fotbollsspelare. Som aktiv spelare gjorde hon 112 landskamper som målvakt. Elisabeths ledaregenskaper och stora sportkunskaper samt hennes bakgrund som lagspelare gör henne till en perfekt jurymedlem. Sponsring handlar i mångt och mycket om att bidra till en sammansvetsad grupp där alla medlemmar ges lika förutsättningar att lyckas med sina mål.

– Energichansen är ett intressant sätt att få folk att tänka igenom på vilka möjligheter föreningar har att söka sponsring. Dessutom är det ett unikt tillfälle för de som går vidare till final att marknadsföra sin verksamhet, säger Elisabeth. Dessutom tycker jag det är en bra idé för Sundsvall med omnejd. Det vi satsar i Sundsvall Energi går ju tillbaka till oss som bor här! Sponsring är viktigt för många klubbar och föreningar för att överleva. Hur mycket ideellt arbete vi än lägger ner så behövs pengar alltid för att utveckla föreningar och utbilda ledare. Det kan i praktiken innebära att man inte behöver ta ut höga medlemsavgifter vilket ger fler möjlighet att delta, avslutar Elisabeth.

 

Hansi Fellbrink (musik)
Hansi Fellbrink är basist i Sundsvallsbandet Roulette som släpper nytt album höst 2018. Hansi utbildad musikproducent och jobbar idag som projektledare på Boxroom Productions som producerar film/musik. Han har bott och arbetat hela sitt liv i Sundsvall.

– Jag tycker Sundsvall Energi verkligen ska ha cred för att dom hjälper föreningar förverkliga sina drömmar med sponsring via Energichansen. Alla som har jobbat inom klubbar och föreningar, vet hur svårt det är att få det ekonomiskt att gå ihop, men tack vare samarbetsformer som denna kan föreningar leva vidare och jag är stolt att få vara med i juryarbetet.

 

 

Anders Jonsson (VD, Sundsvall Energi)
– Energichansen är ett initiativ från Sundsvall Energi för att främja lokal drivkraft och utveckling i regionen. Vi vill med Energichansen öka förståelsen för att vi gör detta tillsammans – tillsammans med kunderna, tillsammans med organisationerna och föreningarna vi sponsrar och tillsammans med företagets medarbetare – tillsammans med och för Sundsvall!

 

 

 

 

Kristina Svensson (Tf. Marknadschef, Sundsvall Energi)
– Jag tycker att det känns mycket givande att vara med och förverkliga föreningars drömmar. Sponsring är otroligt viktigt för föreningslivet. Vi vill genom Energichansen låta allmänheten vara med och påverka utvecklingen i regionen. Av den anledningen låter vi nu folkets röster vara med och bestämma hur en del av vår redan avsatta sponsringsbudget ska fördelas, säger Kristina.

 

Var miljömedveten

Vill du värna extra om miljön? Teckna elavtal med bra miljöval!

Bra Miljöval

Sponsring

För att vårt engagemang ska nå så många Sundsvallsbor som möjligt stödjer vi flera föreningar inom idrott och kultur.

Läs mer