Hoppa till huvudinnehållet

Jury

 

Elisabeth Leidinge (idrott)
Elisabeth Leidinge är en svensk fotbollstränare och före detta fotbollsspelare. Som aktiv spelare gjorde hon 112 landskamper som målvakt. Elisabeths ledaregenskaper och stora sportkunskaper samt hennes bakgrund som lagspelare gör henne till en perfekt jurymedlem. Sponsring handlar i mångt och mycket om att bidra till en sammansvetsad grupp där alla medlemmar ges lika förutsättningar att lyckas med sina mål.

– Energichansen är ett intressant sätt att få folk att tänka igenom på vilka möjligheter föreningar har att söka sponsring. Dessutom är det ett unikt tillfälle för de som går vidare till final att marknadsföra sin verksamhet, säger Elisabeth. Dessutom tycker jag det är en bra idé för Sundsvall med omnejd. Det vi satsar i Sundsvall Energi går ju tillbaka till oss som bor här! Sponsring är viktigt för många klubbar och föreningar för att överleva. Hur mycket ideellt arbete vi än lägger ner så behövs pengar alltid för att utveckla föreningar och utbilda ledare. Det kan i praktiken innebära att man inte behöver ta ut höga medlemsavgifter vilket ger fler möjlighet att delta.

 

Tommy Naurin (idrott)
Tommy Naurin är en före detta fotbollsspelare och kommer senast från GIF Sundsvall där han varit målvakt i flertalet år. Med både hjärtat, händerna och fötterna kvar i regionen och fotbollsklubben är han numera lagledare och målvaktsinstruktör för GIF Sundsvall. Tommy har bland annat 18 års erfarenhet från elitfotboll i flertalet svenska klubbar samt ett par hundra matcher med Giffarna. Med sin gedigna erfarenhet inom föreningsliv och idrott har Tommy mycket att bidra med som jurymedlem för Energichansen.

– Jag vill tacka för förtroendet att få medverka i juryn för Energichansen, och på så vis få möjligheten att bidra till arbetet med utvecklingen av regionens härliga föreningsliv. Eftersom jag större delen av mitt liv varit engagerad i idrottsföreningar på ett eller annat sätt så vet jag hur viktigt det är med både engagemang och ekonomi för att få en idrottsverksamhet att fungera väl. Därför värmer det extra mycket att få vara en del av Energichansen.

 

Hansi Fellbrink (musik)
Hansi Fellbrink är basist i Sundsvallsbandet Roulette, är utbildad musikproducent och jobbar idag som projektledare på Boxroom Productions som producerar film/musik. Han har bott och arbetat hela sitt liv i Sundsvall.

– Jag tycker Sundsvall Energi verkligen ska ha cred för att dom hjälper föreningar förverkliga sina drömmar med sponsring via Energichansen. Alla som har jobbat inom klubbar och föreningar vet hur svårt det är att få det ekonomiskt att gå ihop, men tack vare samarbetsformer som denna kan föreningar leva vidare och jag är stolt att få vara med i juryarbetet.

 

 

 

Kristoffer Berglund

Kristoffer Berglund (teater)
Kristoffer Berglund är skådespelare och teaterchef på Teater Västernorrland. Kristoffer började arbeta på Scenkonst Västernorrland 2016. Först som filmkonsulent för barn och unga för Film Västernorrland, för att sedan gå vidare till en anställning som skådespelare och konstnärligt ansvarig för barn- och ungaverksamheten vid Teater Västernorrland. Kristoffer har bland annat spelat i Fröken Frimans krig, Torka aldrig tårar utan handskar och De halvt dolda.

– Jag tycker det är jättekul och en viktig sak för mig som teaterchef på Teater Västernorrland att vara med i juryn för Energichansen.

 

Wejdan Derky (kultur)
Wejdan är en lokal konstnär med kandidat- samt masterexamen i frikonst

– Det känns kul att få delta i juryn för årets Energichansen, jag brinner verkligen för Sundsvall och stadens kultur- och föreningsliv. Gemenskapen, mångfalden och kreativiteten som får komma fram i föreningslivet är jätteviktigt för en välmående region. Jag är helt övertygad om att årets jurymedlemmar kommer komplettera varandra bra, med våra olika bakgrunder och erfarenheter. Det känns så kul att få möjlighet att vara med och bidra!”

 

 

 

Kristina Svensson (Administrativ chef, Sundsvall Energi)
– Jag tycker att det känns mycket givande att vara med och förverkliga föreningars drömmar. Sponsring är otroligt viktigt för föreningslivet. Vi vill genom Energichansen låta allmänheten vara med och påverka utvecklingen i regionen. Av den anledningen låter vi nu folkets röster vara med och bestämma hur en del av vår redan avsatta sponsringsbudget ska fördelas.

 

 

 

 

Anders Jonsson (VD, Sundsvall Energi)
– Energichansen är ett initiativ från Sundsvall Energi för att främja lokal drivkraft och utveckling i regionen. Vi vill med Energichansen öka förståelsen för att vi gör detta tillsammans – tillsammans med kunderna, tillsammans med organisationerna och föreningarna vi sponsrar och tillsammans med företagets medarbetare – tillsammans med och för Sundsvall!

 

 

 

 

 

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Få en överblick av din statistik och se dina fakturor. Du loggar in enkelt och smidigt med bank-ID.

Logga in