Det här är Sundsvall Energi

Vi har lokala krafter

Sundsvall Energi är ett litet energibolag med stort hjärta för regionen. Tillsammans med alla Sundsvallsbor och våra medarbetare bidrar vi till den lokala utvecklingen och det resultat vi skapar går tillbaka till dig som bor här. Vi ger energi till föreningslivet i Sundsvall och Timrå och stödjer såväl universitetet som näringslivet. Genom vår sponsorstävling Energichansen satsar vi på utveckling av regionen genom ett starkt föreningsliv.

 

Vår vision

Vi ska, där vi verkar, vara den mest kundorienterade och affärsmässiga leverantören av hållbara energi- och miljötjänster, i alla delar av vår organisation.

Vår affärsidé

Vi tillgodoser kundernas behov av prisvärda, miljöriktiga och problemfria tjänster inom energi-, återvinnings- och avfallsbehandlingsområdet. Verksamheten ska kännetecknas av rätt kvalitet och god service i nära samarbete med kunderna.

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Under Mina Sidor kan du använda e-tjänster, se dina avtal och anläggningar och få full kontroll på din förbrukning och dina fakturor. Även du som ej tidigare varit kund kan logga in för att teckna nytt avtal.

Logga in