Hoppa till huvudinnehållet

Studiebesök

Med anledning av Covid-19 har vi studiebesöksverksamheten stängd, vi öppnar upp för besök igen januari 2022 (förutsatt att läget tillåter). Om ni är intresserad av vår verksamhet rekommenderar vi vår studiebesöksfilm som visar en rundvandring på Korstaverket (cirka 10 minuter) och vår informationsfilm Energifabriken (cirka 15 minuter). Filmerna hittar ni nedan. Vår studiebesöksfilm finns även på engelska och den finner du på vår YouTube kanal.

Länk till ordlista för studiebesöksfilm.

Vi är stolta över att kunna ta emot studiebesök från hela världen. Årligen tar vi emot närmare 500 personer på studiebesök från skolor och företag. Studiebesöken genomförs på Korstaverket, som är vår huvudanläggning för produktion av fjärrvärme i Sundsvall, och det nya kraftvärmeverket. Korstaverket är en högteknologisk process som spelar en viktig roll i Sundsvalls kretsloppsarbete.

För att vi ska kunna anpassa studiebesöket efter målgruppen, vill vi att ni bokar ert studiebesök minst tre veckor i förväg. OBS! Av säkerhetsskäl visas inte hela anläggningen för skolelever under tolv år.

Vi tar också emot studiebesök till Blåbergets avfallsanläggning.

Bild på studiebesök på Korstaverket

Intresserad av studiebesök hos oss? Välkomna!
Kontakta vår kommunikatör Caroline Amcoff.

 

 

 

 

ordlisr

Ladda smart!

Smart, enkelt och snabbt med Laddbox hemma.

Beställ här

Mina Sidor

Få en överblick av din statistik och se dina fakturor. Du loggar in enkelt och smidigt med bank-ID.

Logga in