Träffa våra medarbetare

På Sundsvall Energi är vi 99 medarbetare. För oss på Sundsvall Energi är det viktigt att de som arbetar här trivs med sitt arbete, sin arbetsmiljö och sina kollegor. Många av medarbetarna uppskattar den möjlighet som finns till kompetensutveckling och det friskvårdsarbete som bedrivs här.

Nedan får du träffa några av våra medarbetare som delar med sig av sina erfarenheter och tankar om att jobba på Sundsvall Energi.

 

Oliviera

Olivera Golijanin arbetar som drifttekniker på Sundsvall Energi.

Som driftmästare  på Korstaverket är jag en del av ett skiftlag som har till uppgift att övervaka, styra och reglera alla våra anläggningar med hjälp av flera olika styrsystem. Det viktigaste för mig är att ha bra bränsle så att vår panna F5 kan köras på så jämn och hög effekt som det går. Säker fjärrvärmeleverans  utan några driftstörningar ger oss nöjda kunder!

Dessutom arbetar jag som guide vilket innebär att jag tar emot våra studiebesök och informerar om vår verksamhet.

Vad är det bästa med att arbeta på Sundsvall Energi?
– Alla härliga arbetskamrater samt att det är ett omväxlande arbete. Samspel mellan människor och tekniken!

 

henrik

Henrik Holmström jobbar som distributionstekniker vilket innebär att han tillsammans med sina kollegor tar hand om driften på våra nät.

Vi frågade Henrik vad det roligaste är med arbetet på Sundsvall Energi?
– Det är omväxlande med en bra mix på att få vara både utomhus och inomhus och jobba. Kontakten med alla kunder vi träffar är också väldigt trevlig. Sedan trivs jag med mina kollegor, vi är ett bra gäng som stöttar varandra.

 

 

 

sofie Sofie Berglund jobbar på marknadsavdelningen som innesäljare. Arbetet innebär säljarbete ut mot kund och arbete med marknadsfrågor. När vi är ute på mässor och andra evenemang så är det bland annat Sofie ni möter!

Vad är det bästa med att jobba på Sundsvall Energi Sofie?
– Det finns mycket drivkraft och nytänkande på Sundsvall Energi och att det vi gör ska bidra till regionens utveckling. Dessutom har jag många trevliga och kompetenta arbetskamrater. Klart bästa lokala energibolaget om ni frågar mig.

Var miljömedveten

Vill du värna extra om miljön? Teckna elavtal med bra miljöval!

Bra Miljöval

Föreningsliv

Vi är stolta över att kunna bidra till att utveckla regionen samtidigt som vi stöttar föreningslivet inom idrott och kultur.

Läs mer