Letar du efter ett bra elavtal?

Vi hjälper dig!

Teckna elavtal

Här ser du våra aktuella avtal och priser för elområde två. Har du frågor hjälper vi dig gärna, annars kan du läsa mer om de olika avtalsformerna längre ned.

Jämförelse inkl. årsavgift (kWh/år)

Avtalsform Vårt elpris 2 000 5 000 20 000
Rörligt pris +5,0 öre/kWh (augusti)72,44 (57,95)88,9479,0474,09
Geni (augusti)84,90 (67,92)101,4091,5086,55
  • Priser exklusive moms anges inom parantes ovan.
  • Avtalsformen Geni går att teckna endast för privatkunder.
  • I ovanstående priser ingår inte elnätsavgifter eller energiskatt.

En årsavgift på 330 kronor (264 kronor exklusive moms) tillkommer för alla elavtal.

Sverige är indelat i fyra elområden. Sundsvall Energi erbjuder el till elområde ett och två, från Kiruna i norr till Gävle i söder. Syftet med indelningen är att det ska råda balans på tillgång och efterfrågan av el samt minska elöverföringen i de trånga sektorerna i landet.

Elpriserna i Sverige varierar beroende på i vilket elområde du befinner dig i, det är generellt billigare i norr där det råder överskott på el och dyrare i söder där det är underskott.

Geni

Produkten Geni bevakar och köper in elen när priset är lågt. På så vis kapas kraftiga prissvängningar och du kan ta stabila elpriser för givet.

Läs mer

Rörligt

Ett rörligt pris följer marknadens utveckling och kan både vara lägre och högre än fast. Priset baseras på ett volymvägt spotpris.

Läs mer

Bra Miljöval

El märkt med Bra Miljöval är el från förnyelsebara källor som dessutom måste uppfylla hårda miljökrav. Teckna elavtal med oss och välj Bra Miljöval som tillval.

Läs mer