Energichansen

Var med och tävla med din förening!

Röstningen startar om:

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

0 Sekunder

Tack för alla bidrag i årets Energichansen!

Samtliga bidrag listas nedan.

Juryn kommer nu att träffas och välja ut tio finalister samt utnämna två eller flera föreningar som inte tagit sig till final till ”Juryns val”. De tio föreningar som går vidare till final kommer att bli kontaktade den 21 oktober.

Den 22 oktober kommer finalisterna att presenteras på Energichansen.se. Röstningen kommer sedan att pågå från den 25 oktober – 1 november.

Den 3 november kommer resultatet samt Juryns val att presenteras här på Energichansen.se.

Vi önskar samtliga föreningar lycka till!

 

Fördelning på prispengar

  • 1.70 000 kr
  • 2.50 000 kr
  • 3.40 000 kr
  • 4.30 000 kr
  • 5.18 000 kr
  • 6.18 000 kr
  • 7.18 000 kr
  • 8.12 000 kr
  • 9.12 000 kr
  • 10.12 000 kr

Bidrag 2021

Sundsvalls Stadsrevy

Kulsprutor och Skrattsalvor

Vi flyttade till en lokal där vi kan ha rep och förvaring av rekvisita och kläder. Vi behöver ett piano vid rep, den vi har nu är ett lån. Vi behöver skåp och hyllor för förvaring av kläder och rekvisita, samt internetuppkoppling. Ingen föreställning förra året, alltså utgifter men inga inkomster. Vi behöver medel för att producera en revy i högsta klass. Vill inte göra avkall på kvalitén.

Vuxna på stan-Sundsvall

Föreningen Vuxna på stan Sundsvall

Vi vill kunna fortsätta ge ungdomsföreningar 3000kr för deras deltagande i att hjälpa VPS att göra Sundsvall tryggare och säkrare för stadens ungdomar på fredagskvällarna. En bra sak för deras förening och en bra sak för oss.
Vi finns också till i olika bostadsområden runt stadskärnan.

Matfors Hockey

Tjejhockey

Matfors har uterink utan konstfruset. I första hand behöver vi pengar till att hyra externa istider, då vi är beroende av väder för att ha egen is. Vårt mål är att kunna locka och behålla barn och ungdomar att spela ishockey med Matfors. Detta behövs både för byggen och för hockeyn i Medelpad. Slutmålet är såklart en egen hall!

Sundsvalls Friidrott

Sundsvalls Friidrott Glädje och Gemenskap!

Pengarna skulle gå till att fortsätta öka gemenskapen och glädjen i föreningen med ett extra fokus på att få våra äldre medlemmar att stanna kvar och fortsätta träna med oss. Detta genom att ordna roliga aktiviteter som komplement till träningen samt att få dem att utbilda sig till ungdomsledare. Vi har även ett behov av att köpa in nya roliga redskap till våra yngre medlemmar!

Bergsåkers Badmintonklubb

Mer badminton för alla

Vårt behov är att fortsättas att utvecklas som förening och erbjuda alla som vill att spela badminton. För att göra det möjligt behöver vi köpa några sportrullstolar till vår parabadmintonverksamet. Dessutom skulle vi också behöva köpa en bollmatningsautomat för att förenkla och förbättra träningen för alla våra barn och ungdomar.

Judo Club Sundsvall

Judo för alla!

JudoClub Sundsvall har sedan länge en värdegrund som bygger på temat"Judo för alla". Vi vill nu satsa extra på A-judo (anpassad judo) som är en grupp för personer med funktionsnedsättningar . Vi behöver köpa lättare kastdockor och utbilda tränare genom bl a studieresor till klubbar som kommit längre med A-Judogrupper. Vårt mål är att kunna arrangera en tävling för A-Judo deltagare!

test

Test

Test test Jag testar igen och igen

Föreningen Soul Rebels Sundsvall

Hiphopgruppen Soul Rebels Dance Crew

Vi tävlar nationellt och internationellt och har behov av sponsring till resor, anmälningsavgifter, kläder och lokalhyror. Detta år har vi blivit uttagna till svenska landslaget för att representera Sverige på Hiphop VM i Slovenien. Vår verksamhet är inte statligt subventionerad vi behöver all stöttning vi kan få. Med er hjälp kan vi fortsätta att dansa, sprida energi och glädje.

Stöde Hembygdsförening

Gårdsbelysning på Huberget

Stöde Hembygdsförenings fastigheter på Huberget ligger i totalt mörker på grund av brist på belysning. Därutöver behöver föreningen byta de befintliga kvicksilverlamporna på uppfarten till LED belysning som är mer miljövänligt alternativ. Vår motprestation består i att märka upp den nya belysningen och lyktstolparna med Sundsvall Energi:s logga och skriva en informationskylt.

Sundsvalls Mosquitoes

Sundsvall Mosquitoes Baseboll och Softboll

Efter en härlig dag på baseboll- och softbollplanerna behövs möjligheten att duscha av sig allt grus/damm. Om vi i Mosquitoes vinner kommer pengarna att användas till att färdigställa våra omklädningsrum och hygienutrymmen.

Hassels framtid

En landsbygd i rörelse

Tillsammans vill vi både skapa energi
såväl som att spara på jordens energi.
Bilarna får stanna hemma och vi vill
skapa förutsättningar för fortsatt
träning i vår närmiljö.
För att detta ska möjliggöras
behövs träningsredskap och engagemang!

Gymnastikföreningen Astra

GF Astra fyller 10 år!

GF Astra fyller 10 år! Mycket glädje vi fortsatt förmår.
Vi blickar framåt med tillförsikt, fortsatt utveckling är såklart av vikt.
Med rörelse, skratt och en hel del svett, blir vi en förening helt komplett.
Med en gympafest vi firar, ett avstamp mot nya mål som spirar.
Välkommen att dela vår glädje och glöd, vi bjuder på fest och hoppas på stöd!

Sundsvalls OK

Gör Hittaut 2022 möjligt

Vi behöver stöd för att producera nya kartor och för inköp av material så att det blir ett Hittaut även 2022!
Hjälp oss att fortsätta driva detta populära friskvårdsprojekt som vänder sig till alla och är helt gratis. 2021 har 5000 medelpadingar med hjälp av karta eller app tagit sig ut i naturen för att tillsammans orientera sig till 230 000 checkpoints och avverka 446 000 km.

Tynderö IK

Skidglädje för mer Skicrossbanor i Tynderö IK

Vinner Tynderö IK kommer priset gå till barnens önskan- Att fylla skidstadion i Söråker med rörelseglädje!
Barnen önskar sig hinderbanor i snö= skicrossbanor. De drömmer om att åka genom tunnlar, över pucklar, runt roliga figurer & över hopp- helt enkelt ett skidaktivitetsområde som bjuder in till rörelseglädje och spontanidrott hos stora & små.

Sundsvall Demolition Rollers

Roller Derby-turnering i Sundsvall!

Sundsvall Demolition Rollers är i stort behöv av stöd för att under våren -22 kunna genomföra vår kommande Roller Derby-turnering på hemmaplan. Att arrangera match är dyrt då vår komplexa sport kräver inte mindre än sju rullande domare och ytterligare ett tiotal personer som sköter poängräkning och tidtagning. Dessa personer måste vi alltid rekrytera från föreningar från andra städer.

Storöringens Fiskeklubb - Framtidens Förening

Unga ledare

Storöringens fiskeklubb vill klä på ungdomar till att bli ungdomsledare. Vi vill öka engemanget och ge isnpiration för unga att känna glädjen i att ta hand om och lära människor om naturen, sportfiske och upplevelse. Föreningen vill inkludera alla. Med nyinköpt handikappad buss 19 platser och en större handikappanpassad båt kommer satsningen också rikta sig till funktionshindrade.

Njurunda Ryttareförening

Säkerhetsväst

Vi erbjuder våra elever att låna utrustning, som säkerhetsväst. Ridsport är en dyr sport och därför har vi både västar och hjälmar att låna för de som inte har möjlighet att köpa själv. I dagsläget har vi utslitna västar och är i behov att köpa in "nya", så barn, ungdomar och vuxna skall kännaatt de är trygga när det sätter sig på en ponny/häst.

Sundvalls konståkningsklubb

Sundvalls Energi Arena

Pengarna kommer användas till att utveckla våra ungdomstränare genom SISU och även skapa domare. De kommer också användas till utveckling av våra evenemang där vi har en stor publik och många utövare!
Vår verksamhet bygger på glädje, gemenskap och trygghet. För att alla ska kunna vara med har vi låga avgifter utan press på att vara elitsatsande! Vi ger medlemmar möjlighet att utvecklas!

Sundsvalls Fältrittklubb

Alla kan behöva en sadel

Vi har behov av sponsring för utrustning till våra hästar. Varje häst behöver en sadel som är individuellt anpassad för denne visst går det att rida utan men det kan ibland bli lite vingligt för både liten som stor. En sadel är en stor investering för klubben då prislappen är stor det vore guld värt att få ett bidrag på vägen.