Energichansen

Var med och tävla med din förening!

Anmäl din förening här

Energichansen

 

Det här är Energichansen
Tävla om 300 000 kronor i årets Energichansen! Energichansen är vår sponsringstävling där vi låter allmänheten vara med och påverka vår sponsring och genom röstning bestämma hur en potten ska fördelas. Detta är en möjlighet för oss att ge tillbaka till regionens föreningsliv. Skicka in ert bidrag senast den 4 oktober!

Det är enkelt att tävla

 • 1. Spela in en film

  Spela in ett filmklipp på max 40 sekunder där ni berättar/beskriver/visar ert behov. Kreativiteten är viktig. 

 • 2. Motivera

  I er ansökan motiverar ni varför just ni behöver sponsorpengar och vad ni skulle kunna erbjuda Sundsvall Energi tillbaka som motprestation. Exempel på motprestation kan vara tryck på kläder, uppträdanden/föreläsningar, erbjuda namn på tävlingar/cuper/ med mera. Endast fantasin sätter gränser!

 • 3. Skicka in

  Skicka in ert bidrag senast 4 oktober. Alla bidrag publiceras löpande så fort de har godkänts av oss.
  Länk för bidragsinlämningen hittar du här.

 • 4. Juryn väljer

  Vår jury väljer därefter ut 10 finalister som får dela på 280 000 kr genom omröstning. Dessa tio finalister presenteras här den 12 oktober.

 • 5. Finalröstning

  13 oktober startar allmänhetens omröstning! Tipsa familj och vänner att rösta! Ju fler röster desto större sponsorpeng. Av de föreningar som inte tagit sig till final utser Juryn två eller fler föreningar som ”juryns val”. Dessa föreningar får dela på 20 000 kr. Vilka bidrag som tilldelas juryns val meddelas när det totala resultatet presenteras vid omröstningens avslut.

 1. Spela in ett filmklipp på max 40 sekunder där ni berättar/beskriver/visar ert behov. Kreativiteten är viktig. 

 2. I er ansökan motiverar ni varför just ni behöver sponsorpengar och vad ni skulle kunna erbjuda Sundsvall Energi tillbaka som motprestation. Exempel på motprestation kan vara tryck på kläder, uppträdanden/föreläsningar, erbjuda namn på tävlingar/cuper/ med mera. Endast fantasin sätter gränser!

 3. Skicka in ert bidrag senast 4 oktober. Alla bidrag publiceras löpande så fort de har godkänts av oss.
  Länk för bidragsinlämningen hittar du här.

 4. Vår jury väljer därefter ut 10 finalister som får dela på 280 000 kr genom omröstning. Dessa tio finalister presenteras här den 12 oktober.

 5. 13 oktober startar allmänhetens omröstning! Tipsa familj och vänner att rösta! Ju fler röster desto större sponsorpeng. Av de föreningar som inte tagit sig till final utser Juryn två eller fler föreningar som ”juryns val”. Dessa föreningar får dela på 20 000 kr. Vilka bidrag som tilldelas juryns val meddelas när det totala resultatet presenteras vid omröstningens avslut.

 

 

Bidrag 2020

Sundsvall Mosquitoes Baseboll och Softboll

Föreningen som bygger gemenskap

Sundsvalls Mosquitoes är en förening för alla. Baseboll och softboll är mycket liten i Sverige, men det finns en fantastisk gemenskap även mellan lagen. Coacher och medlemmar pushar och ger feedback till stor som liten och ibland även till motståndarlagens spelare. Föreningen vill bygga klart sina omklädningsrum för att ha en plats att tagga till inför match och träning.

Stöde IF

STÖDE IF DAMLAG

En läktare så fin vi byggt, en belysning skulle sitta snyggt.
Nu är det slut på slantar, fast vi alla burkar pantar.
Tack snälla det vore roligt, att kunna träna fast det inte är soligt!
Vi i Stöde IF är i stort behov av sponsring till vår hemmaplan Stöde IP, där vi byggt en helt ny stor läktare, men det saknas belysning helt, vilket gör det svårt att träna på höstsäsongen när mörkret drar in.

Sundsvallscyklisterna

Cykeldynamo

Behovet av sponsring behövs för att vidareutveckla cyklingen i Sundsvall bla. genom att man har många barn i träning, vi är enda klubben som i dagsläget har ungdomsverksamhet inom cykling. Det finns även några ungdomar som utövar tävlingsverksamhet på elitnivå i Sverige och behöver sponsring för det.
Cykling är i ropet allrahelst nu när Dynamo Sundsvall är på gång vilket klubben är delaktiga i!

Bergsåkers ponnytrav

Ponnytrav

Ponnytrav är en sport för tjejer och killar mellan 8-25 år där man har hästens bästa i fokus. Att umgås med och ta hand om hästar är stärkande, det är både sport och friskvård. Ponnytrav är en fartfylld utomhussport med stor gemenskap.
Bergsåker har 4 ponnytävlingsdagar per år med vardera 14 lopp. Föreningen behöver sponsring till att genomföra tävlingarna.

Anmäl din förening till Energichansen 2020

Vi behöver er anmälan senast 4 oktober.

Gå till anmälningsformulär