Energichansen

En sponsringstävling med 200 000 kr i potten!

Energichansen

Anmälan för Energichansen 2019 är stängd. 

Nu är årets finalister uttagna! Nedan presenteras bidragen. Årets finalister gör upp om 200 000 kr.

Omröstningen startar tisdagen den 3 december kl.12.00 på denna sida. Alla med ett Facebookkonto kan rösta. Samtliga finalister börjar röstningen på 0 procent och varje procent är värd 2 000 kr. Ju fler röster, desto större sponsringsbelopp. Röstningen pågår fram till och med tisdagen den 10 december kl. 12.00.

Utöver finalisterna utser även juryn tre föreningar till ”juryns val”, dessa tre föreningar tilldelas 10 000 kr vardera. Juryns val presenteras i samband med vinnarna den 10 december.

 

Det här är Energichansen
Energichansen är vår sponsringstävling där vi låter allmänheten vara med och påverka vår sponsring och genom röstning bestämma hur en pott på 200 000 kr ska fördelas. Detta är en möjlighet för oss att ge tillbaka till regionens föreningsliv.

 

 

Finalbidrag

Föreningen DanceCrew Sundsvall

Hiphopgruppen Beat Busters

Hiphopgruppen Beat Busters består av sju tjejer mellan 9-11 år som tävlar på elitnivå, våren 2019 representerade de Sverige på Hiphop EM i Italien. De söker nu sponsring för att kunna fortsätta tävla internationellt. Träningar, tävlingskläder samt resor runtom i Sverige och utomlands kostar en hel del pengar, sponsring möjliggör för medlemmarna att kunna fortsätta utvecklas, tävla och dansa ihop.

JudoClub Sundsvall

Mer rörelse – mindre ljud!

Judo Club Sundsvall söker sponsring för att kunna komma tillrätta med den höga ljudnivån i sin träningshall. Hallens träningsdel består av betonggolv, betongväggar och har väldigt högt i tak. För att åtgärda problemet vill de investera i ljuddämpande åtgärder i form av ljudabsorbenter i tak och rörliga avskiljare mellan de fyra träningsområdena i hallen, så som ljuddämpande draperier.

Sundsvalls brottningsklubb - SAIK

Strong people don’t put others down. They give them energy and lift them up

Sundsvalls brottningsklubb - SAIK- är en förening för alla - på lika villkor. De behöver nu sponsring för att hålla nere sina transportkostnader. Idag har de lyckats ta klubbens barn och ungdomar till tävlingar i minibussar som nu börjar bli slitna, därför behöver föreningen ett bidrag för att lösa sina transportkostnader. Något som vore till stor hjälp och glädje för föreningens aktiva.

Sundsvall Squash Club

Sundsvall Squash Club – ” Klubbkläder”

Juniorerna i Sundsvall Squash Club behöver sponsring till klubbkläder som de idag saknar. De vill att det ska synas vilken klubb och stad vi representerar, särskilt när de står på prispallen. Det är även ett bra sätt att stärka gemenskapen i klubben och framhäva den squashenergi som finns i Sundsvall.

Sundsvalls Fäktklubb

Sundsvalls fäktklubb sätter in en stöt på Sundsvalls Energi

Sundsvalls Fäktklubb behöver sponsring för att kunna växa, utvecklas och sätta Sundsvall på fäktningskartan. De behöver köpa in sladdvindor, elektronisk träffregistrering och några tävlingsgodkända masker och skydd. För att utvecklas behövs också tränarväst och stötträningstavlor. De vill att medlemmarna ska kunna träna med tävlingsutrustning och ha möjlighet att själva arrangera en tävling.

Gymnastikföreningen Astra

Alla kan gympa!

Gymnastikföreningen Astra behöver sponsring för att kunna ta nästa steg och utbilda fler ledare. Med fler ledare har de möjlighet att erbjuda fler målgrupper till en rolig och stimulerande träning och fritid. De vill finnas till för stor och liten, gammal och ung, född i Sverige eller utomlands, med eller utan funktionsvariation. Alla kan gympa - utifrån sina förutsättningar.

Sundsvall Makers

Geek Girl Sundsvall – We build the future!

Geek Girl Mini & Micro syftar till att fler tjejer ska upptäcka teknikvärden. De behöver nu sponsring till fler programmerbara microbits, 3D-pennor, akrylskivor, limpistoler och elektronikkomponenter så som LED-lampor och högtalare. Pengarna skulle också gå till att boka fler besök av kvinnliga förebilder i teknikbranschen eller anordna sommarläger för teknikintresserade tjejer.

Sundsvalls Fältrittklubb

TÄCKESPAJ

Sundsvalls Fältrittklubb behöver sponsring till hästtäcken. Varje häst har två täcken var efter säsong, ett för höst/vår samt ett för vintern. Med mycket lek och bus med stora krafter går täckena sönder då och då. Varje täcke kostar 1500-2000 kr så mycket pengar läggs på täcken varje år.

Kvartersteatern Sundsvall

Hallå! Syns vi?

Kvartersteatern i Sundsvall behöver sponsring för att kunna investera i ett ljusbord till sina föreställningar, de vill även växa och få fler medlemmar.

”Vi behöver hjälp med ljus, för det finns inget här i vårt hus.
Med ett ljusbord skulle vi synas mera, och det skulle hjälpa oss att bli flera
Snälla hjälp oss med energi och belysning, så att vi inte försvinner i en nysning”.

Konståkningsklubben Iskristallen Sundsvall

Iskristallen ger glädje, värme och gemenskap

Konståkningsklubben Iskristallen behöver sponsring till att utveckla sitt arbete, till hyra av istider i andra hallar för träningar då isen tas bort innan säsongens slut. En viktig inkomstkälla för klubben är den årliga isshowen de anordnar, men då ishyran är närmare 40 000 kr är det kostsamt för klubben att anordna detta. Klubben vill också bredda sitt arbete för att nå fler unga i kommunen.